Slut med at være privat på Facebook

Der er mange gode grunde til at være på Facebook. Det kan være for at holde kontakten ved lige med gamle bekendte, det kan være man er med i diverse grupper, hvilket kan være alt fra vidensdeling til ren interesse.

Når alt kommer til alt, er der dog nok heller ikke den store tvivl om, at der er rigtig mange af os, der bruger en del af tiden, når vi er på Facebook til at snage. Enten i venners profiler eller måske ekskærester eller bare en eller anden tilfældig man støder på, som man lige skal se hvad er for en type.

Det har man kunne gøre helt uden “konsekvenser” og helt uden at nogen kunne se, hvem der har kigget på ens profil. Det er ikke lige som Snapchat, hvor man kan se hvem der har set ens story eller LinkedIn, hvor man kan se, hvem der har kigget på ens profil.

Man kan stadig være privat, når man surfer rundt på profiler, men hvis man begiver sig ud i det nye element stories, der mere eller mindre er stjålet fra Snapchat, er det lidt anderledes. Den der har lagt den pågældende historie op, vil nemlig kunne se, hvem der har kigget med.

Dermed er første søm banket i den kiste, der hedder at være anonym stalker.

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *