Google er konstant i udvikling, og der testet hele tiden nye ting, ikke mindst på mobilen, hvor størstedalen af søgninger foretages nu. Det nyeste eksperiment de er ude i, og som meget kan kan blive en realitet, hvis det ellers ikke ødelægger deres salgs annoncer, er at det er slut med side 2.

I vores online færden er vi vant til at scrolle ned, en funktion vi har vænnet os til ved brugen af Facebook, Instagram og lignende. Dette har Google nu taget til sig, og i stedet for at have den lille knap hvor der står side to, er der nu er knap hvor der står “vis flere resultater”.

resulater

Når man klikker på denne kommer, hvad man bedst kan betegnes som “de gamle” side 2 resultater, hvor man kan scrolle ned til endnu en vis flere resulater knap. Man kunne derfor også godt fristes til at sige, at ændringen er ret minimal, men de er der.

Når man scoller op igen har man eksempelvis alle resultater, uden at man skal klikke sig tilbage i siderne. Desuden er der heller ikke adwords annoncer, hver gang men klikker på flere resultater. Dette er også grunden til, at det næppe er den endelige version vi ser her.

 

 

(Visited 34 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *